Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Manuale » AIbă ca zăpada şi cei şapte pitici - Caiet pentru clasa pregătitoare şi clasa I


        

AIbă ca zăpada şi cei şapte pitici - Caiet pentru clasa pregătitoare şi clasa I

 

Preţul nostru fără TVA : 5,04 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
6,00 RON

în coş:
  buc  
  • Producător / Editura: Arves Junior
  • Autor: adaptare text Mariana MATEI
  • Anul Publicarii: 2016
  • Editia: 2016
  • Numar de Pagini: 16
  • Format: A4

Albă ca zăpada şi cei şapte pitici  - Caiet pentru clasa pregătitoare şi clasa I cuprinde povestea"Albă ca zăpadaşi cei şapte pitici", rezumatul poveşti scris cu litere majuscule, desene cu personajele poveştii pentru colorat şi liniatură pentru exersarea literelor scrise de mână.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZDU1YTBmY