Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Agende personalizate » Agenda nedatata personalizata


    

Agenda nedatata personalizata

 

Numar produs: 501
Preţul nostru fără TVA : 9,08 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
10,80 RON

în coş:
  buc  

Agenda personalizata pe coperta. Cod coperta AG.

Pret pentru o comanda de 50 buc.

Exista mai multe colori de coperti disponibile.

Format

14 x 20.5 cm

Numar pagini-192
Hartie-Offset alba 70g/mp
Imprimare
 • 2 culori (albastru + gri)
 • Harta Romaniei policromie pe forzat
Finisare
 • Semn de carte gri
 • Banda capital alba
 • Cusuta, legata
 • Colturi perforate
 • Coperti buretate

Termen livrare 14 zile.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2RiNjhhM2