Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » JOCURI Inteligente » Caleidoscopul Smartivity


        

Caleidoscopul Smartivity

 

Preţul nostru fără TVA : 76,47 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
91,00 RON

în coş:
  buc  

Proiectat de catre scotianul Dr. David Brewster in 1816, un caleidoscop nu este doar o jucarie oarecare. Acesta este un portal in lumea fascinanta a modelelor si culorilor. Folosit ca sursa de inspiratie de catre designeri si artisti, kaleidoscopul inspira creativitatea si va aduce copilul in minunatele lumini, culori si reflectie.

Dati copilului dvs. o privire intr-o noua dimensiune magica in care culorile danseaza si minunile abunda. Acesta contine toate elementele necesare pentru a construi acest dispozitiv spectaculos. Pur si simplu umpleti tamburul caleidoscopului cu margelele colorate incluse in kit si urmariti-va copilul care exploreaza minunile luminii si culorilor.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YzM3Z