Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Jocuri constructie » Casuta Hello Kitty


        

Casuta Hello Kitty

Nou

 

Numar produs: 4226
Preţul nostru fără TVA : 113,45 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
135,00 RON

în coş:
  buc  

Bine ati venit acasa la Hello Kitty ! Exploreaza casa roz alaturi de Kitty, urca pe scara cu lumini magice, canta la pian alaturi de Mimmy.

Casuta Hello Kitty va deveni rapid cel mai indragit joc al copilului dumneavoastra!

Contine: 1 casuta, Kitty, Mimmy, 2 fotolii, 1 pian, 1 masa de toaleta, 1 masa, 1 decor acoperis, 1 pat, 1 scara cu luminite (sunt necesare baterii).

Instructiuni de utilizare:

Bateriile vor activa luminitele din scara casutei. Bateriile nu sunt incluse! Functionare scara cu luminite: Scara are doua intrerupatoare (pe prima si pe ultima treapta) care au aceleasi functii. Apasati oricare dintre intrerupatoare o data si scara se lumineaza in culorile curcubeului. La a doua apasare scara isi schimba culoarea in rosu. La a treia apasare scara se stinge. Luminitele se sting automat dupa aproximativ 2 minute.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZjdmNmQzZ