Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Flipchart-uri » Flipchart magnetic simplu SMIT Standard PLUS 105x70 cm


        

Flipchart magnetic simplu SMIT Standard PLUS 105x70 cm

 

Numar produs: 248
Preţul nostru fără TVA : 575,63 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
685,00 RON

în coş:
  buc  

Suprafata magnetica.
Inaltime reglabila.
2 brate laterale mobile (maresc suprafata de prezentare de 3 ori).
Hartia se prinde pe cele 2 brate cu ajutorul magnetilor.
Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei.
Prindere a hartiei cu clema rabatabila.
Dimensiuni 105 x 70 cm.
Inaltime maxima 183 cm.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2MyZjA