Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » JOCURI Inteligente » Generatorul de culori - Amesteca si potriveste culorile


        

Generatorul de culori - Amesteca si potriveste culorile

 

Preţul nostru fără TVA : 126,05 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
150,00 RON

în coş:
  buc  

Culorile primare se amesteca pentru a forma culori secundare, in timp ce culorile tertiare sunt produse atunci cand sunt amestecate culorile primare cu o culoare secundara sau doua culori secundare.

Cu acest kit, copiii invata despre culori si despre mecanisme prin construirea proiectului de doua parti. Imaginatorul de culori este format din sectoare colorate si doua unitati mecanice. Pneul de amestecare a culorilor, atunci cand se roteste cu sectoare colorate primar montate pe ea, duce la generarea de culori secundare.

A doua parte este jocul Dark Box, unde copiii trebuie sa prezica culoarea rezultata. Un copil incearca sa ghiceasca culoarea pe care o vor vedea si o marmura lansata arata rezultatul final.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MzNlYmRkM2