Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » JOCURI Inteligente » Macaraua Hidraulica - Pompeaza si muta tot


        

Macaraua Hidraulica - Pompeaza si muta tot

 

Preţul nostru fără TVA : 126,05 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
150,00 RON

în coş:
  buc  

Unul dintre cele mai tari Kituri D.I.Y. STEM Learning Educational, Pompa introduce copiii in fundamentele masinilor hidraulice in modul cel mai jucaus si intrigant.

Acest kit contine toate elementele esentiale pentru a construi o macara hidraulica complet functionala, o brosura de instructiuni detaliata si usor de inteles pas cu pas si unelte pentru a infrumuseta proiectul odata construit.

Dupa asamblare, copiii pot folosi macaralele lor hidraulice pentru a ridica obiectele si pentru a le misca. Ansamblul proiectului ofera o implicare de cel putin o ora si jocul asigura ca copiii continua cu mandrie sa joace cu proiectul chiar si dupa aceea.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZTE1ODgx