Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Penare » Penar Echipat, 3 Fermoare, 39 Piese, UNICORN


        

Penar Echipat, 3 Fermoare, 39 Piese, UNICORN

Nou


0x

 

Preţul nostru:
69,00 RON

în coş:
  buc  

Penar echipat, 3 fermoare, 39 piese, UNICORN - S-COOL

Pentru ca penarul este obiectul scolar pe care copii il utilizeaza poate cel mai des este esential ca acesta sa fie un motiv de satisfactie si buna dispozitie.

Caracteristici:

- Penarul din material textil are 3 fermoare si este echipat cu ascutitoare, radiera, rigla (15cm/6inch), 3 creioane grafit, 16 carioci, 16 creioane colorate, orar.

Dimensiune produs: 14x6.5x20 cm

Greutate: 0.435 kg

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MjZkNT