Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Penare » Penar cu fermoar, ZIP..IT Beast box


    

Penar cu fermoar, ZIP..IT Beast box

 

Numar produs: 1578
Preţul nostru fără TVA : 23,53 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
28,00 RON

în coş:
  buc  

Cod: ZP-ZBB-PC-RD

 • Penar cu un compartiment principal.
 • Stocheaza pana la 60 pixuri si creioane.
 • Usor si durabil, din material moale EVA.
 • Carcasa dura protejeaza interiorul, catifea moale in interior.
 • Poate fi folosit si pentru a stoca produse de machiaj, obiecte de prim ajutor sau seturi de cusut.
 • Dimensiuni: 21 x 13.5 x 7.5 cm.
 • Culoare: rosu.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YWQ0M