Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16


        

Retroscop

 

Preţul nostru fără TVA : 103,36 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
123,00 RON

în coş:
  buc  

Kitul de jucarii educationale il introduce pe copilul dvs. in fundamentele filmarii, incurajandu-l sa construiasca o masina de filmat de la zero.

Clickety Flix Retroscope S.T.E.M. Learning D.I.Y Kit cuprinde toate componentele necesare pentru a realiza un retroscop de film complet functional. Componentele (piesele) sunt fabricate din lemn de inalta calitate si din material plastic netoxic.

Folosind instructiunile ilustrate pas cu pas, usor de inteles din manualul de instructiuni, copilul dvs. poate construi un retroscop complet functional de la zero. Cutia de activitati vine cu doua seturi de diapozitive, un set colorat si un set alb-negru.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YWY5Y2