Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Jocuri didactice » SET DE TESUT


        

SET DE TESUT


0x

 

Numar produs: 688
Preţul nostru:
55,00 RON

în coş:
  buc  

Un joc minunat, creativ și original, care dezvoltă simțurile coloristice și abilitățile manuale ale copiilor. Cutia conține: o ramă de țesut, o suveică, o spată, un pieptene de țesut, 7 sculuri colorate și 2 sculuri albe.

Instrucțiuni

1. Luați sculul alb și întindeți firul de-a lungul ramei de țesut: Porniți firul dintr-un capăt lăsând o bucată mai mare pentru a lega ulterior primele două fire cu un nod. Agățați firul alb pe rând de fiecare zimț al ramei, însă nu prea strâns ca apoi să puteți introduce spata de țesut între cele două straturi de fire paralele, astfel încât fiecare fir să treacă printr-o crestătură a spetei (fără a se încrucișa cu un alt fir).
2. Legați un capăt al unui scul colorat de primul fir alb, apoi înfășurați firul colorat pe suveică pornind de la capătul celălalt al firului ca la fiecare pas să puteți răsuci suveica. Lăsați o bucată de fir (corespunzătoare lățimii ramei) neînfășurat.
3. Treceți suveica printre fire dintr-o parte în alta a ramei de țesut (firele impare peste suveică, cele pare sub aceasta). După fiecare trecere: răsuciți suveica, lăsați o bucată de fir neînfășurat și aranjați firul colorat cu ajutorul pieptenelui. Dacă firul de pe suveică se termină sau dacă vreți să-l schimbați cu un alt fir, legați capătul firului de un fir alb și luați un alt scul.
4. După ce terminați, tăiați firele albe și scoateți țesătura de pe rama de țesut. Legați firele două câte două și întindeți "covorașul".

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDEzMDM1