Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Culori » Set 72 culori Marco Raffine


        

Set 72 culori Marco Raffine

 

Preţul nostru fără TVA : 66,39 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
79,00 RON

în coş:
  buc  

Creioane colorate  Marco, calitate superioara, corp realizat din lemn, impregnat uniform cu o substanta speciala pentru ascutirea perfecta a creionului, mina centrata si fixata pe intregimea creionului. ceea ce nu permite frangerea si rotirea lui in timpul ascutirii, asigurand intensitate, luciu si omogenitate culorii.

Caracteristici Creioane colorate Marco :

  • Varf : 3.2 mm
  • Ambalare : 72 culori/cutie
  • Corp hexagonal
  • Nerecomandat copiilor sub 3 ani, Uz scolar. Nu contin lemn din padurile tropicale.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OGMxZjB