Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Stilouri » Stilou Happy Pen rosu/albastru + 6 patroane mici, blister


        

Stilou Happy Pen rosu/albastru + 6 patroane mici, blister


0x

 

Numar produs: 846
Preţul nostru:
21,00 RON

în coş:
  buc  


Stilou Happy Pen Pelikan cu 6 rezerve mici incluse.

Prevăzut cu capac cu agăţătoare de siguranţă, design ergonomic.

Stilou pentru copii cu desene atractive.

Peniţă din otel inoxidabil, ce rezistă la presiune.

Alimentarea se face cu patroane.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZDBmZT