Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Panouri » Tablita de lemn whiteboard cu suport


        

Tablita de lemn whiteboard cu suport

 

Preţul nostru fără TVA : 47,90 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
57,00 RON

în coş:
  buc  

Descriere

Aceasta tabla poate fi amplasata in camera copilului, in salile de clasa si chiar in birou.

 Accesoriile includ un marker pentru scris si un burete pentru sters tabla.

Dimensiuni(Lxlxh): 46cm x 40cm x 81,5cm. 

Tara de origine - POLONIA

 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Y2E1Njc