Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Creative » Accesorii craft - AD302 Cuprinel DACO


        

Accesorii craft - AD302 Cuprinel DACO


0x

 

Preţul nostru:
10,50 RON

în coş:
  buc  

O rola fir de cupru subtire de 0.5 mm x 10 m, ce poate fi folosita la diferite proiecte de lucru manual.

 

Specificații

Tip produs Accesorii
Material Cupru
Abilitati dezvoltate Creativitatea
Numar bucati/set 1 rola
Dimensiune 0.5 mm x 10 m
Varsta + 3 ani
Culoare Aramiu

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MDllOTk