Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Capsatoare » Capse 24/6-26/6, 1000 buc/cutie, KANGARO


        

Capse 24/6-26/6, 1000 buc/cutie, KANGARO

 

Numar produs: 096
Preţul nostru fără TVA : 1,20 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
1,43 RON

în coş:
  buc  

Capse 24/6 KANGARO- descriere produs

Pentru fiecare tip de capsator, aici vei gasi capsele potrivite. Modelul de capse 24/6 are o capacitate de pana la 30 de coli. Adaugati in cos capse 24/6 Kangaro!

Caracteristici capse 24/6 KANGARO

Tip capse: 24/6
Capacitate maxima de capsare: 30 coli
Capse zincate
Ambalare: 1000 buc/cutie

Comandati capse 24/6  KANGARO pentru 30 de coli! Livrare imediata prin magazinul de birotica si papetarie online Office Direct!

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

N2ZjYjd