Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Jucarii » Carucior + Lopata, Grebla si Stropitoare, 43x29x21 Cm Wader


        

Carucior + Lopata, Grebla si Stropitoare, 43x29x21 Cm Wader

Nou

 

Preţul nostru fără TVA : 68,91 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
82,00 RON

în coş:
  buc  

- Setul este confectionat din material plastic si contine un carucior, lopata, grebla si stropitoare

- Acesta este perfect pentru micii gradinari. Dimensiuni (Lxlxh): 43x29x21 cm

- Se poate juca atat la interior cat si la exterior

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MmE3NzM3