Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici
Ok

Introducere » Jocuri didactice » Casuta cu forme My first FARM


        

Casuta cu forme My first FARM

 

Preţul nostru:
50,00 RON

în coş:
  buc  

Jucarie educativa cu diferite forme de animale si trei chei pentru usile fermei.
In set mai gasiti si o plansa cu abtibilde fiecare corespunde unei forme.
Dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor.
Recomandat copiilor cu varsta mai mare de 3 ani.
Dimensiuni ambalaj: (Lxlxh) 28cm x 16cm x 19cm.

 

Tara origine: BELARUS

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NGRjZj