Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Literatura scolara » DRUMUL TIMPULUI


        

DRUMUL TIMPULUI


0x

 

Preţul nostru:
34,00 RON

în coş:
  buc  
 
 
DESCRIERECunoscută în micul ei oraș natal mai ales pentru faptul că învață acasă și nu merge la şcoală, Hope Walton are fobii care nu o lasă să trăiască asemenea celorlalţi şi o memorie fotografică. 
Când mama ei moare într-un dezastru natural, la mii de kilometri de casă, adolescenta de 16 ani devine din ce în ce mai retrasă. Doar atunci când este trimisă pes- te ocean, la mătuşa ei pe care n-o întâlnise niciodată, Hope află cămoartea“ mamei nu e ce pare a fi.
La conacul mătuşii, ascuns în Munţii Scoţiei, Hope începe să desluşească un adevăr şocant despre familia ei. Mama ei nu este doar o profesoară renumită, ci face parte dintr-o societate secretă de călători în timp. De altfel, nici nu a murit, ci este prizonieră în secolul al XII-lea, în vremea regelui Henric al II-lea şi a reginei Eleonora de Aquitania. Într-un efort disperat de a-şi salva mama, fata fără experienţă în lumea reală trebuie să se alăture echipei Voiajorilor, aventurieri călători în timp, care nu au la dispoziţie decât 72 de ore ca să organizeze evadarea.
Călătorind pe Drumul timpului, Hope ajunge într-o lume medievală brutală, înţesată de intrigi politice, pericole şi violenţă. Aici, orice intervenţie din afară ar putea schimba cursul istoriei. Iar când întâlneşte un băiat al cărui chip îi este cunoscut, fără să-şi dea seama de unde, fata trebuie să aleagă între misiunea ei şi ce-i spune ini- ma - oricare variantă putând s-o prindă în mrejele trecutului, fără putinţă de scăpare.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OGUwZThk