Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan anatomic SWEET, 38x39x19,5 cm


        

Ghiozdan anatomic SWEET, 38x39x19,5 cm


0x

 

Preţul nostru:
150,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan anatomic SWEET, 38x39x19,5 cm - YOLLO

Acest model de ghiozdan este conceput in mod special pentru clasele primare, este un ghiozdan usor, adaptat la anatomia spatelui, cu un design modern si o compartimentare eficienta, astfel cei mici vor beneficia de tot confortul si sustinerea necesara in aceasta noua etapa din viata lor..

Caracteristici:  

-Bretele ajustabile, ce pot fi reglate cu usurinta in functie de inaltimea copilului si greutatea din interiorul ghiozdanului

- Maner pentru o transportare usoara.

- Dispune de doua compartimente. Inchidere cu fermoar.

- Buzunare laterale pentru sticla.

- Spate anatomic, buretat, permite circularea aerului.

- Cusaturi triple.

- Baza ghiozdan tare: spuma EVA.

- Baza este prevazuta cu patru picioruse pentru a preveni contactul direct cu pardoseala, expunerea la apa sau murdarie.

Dimensiune ghiozdan: 38x39x19,5 cm

Greutate: 640 g

Volum: 15 L

Dimensiune ambalaj: cm

Varsta recomandata: +5 ani

Avertizare!

Se curata de praf cu o carpa curata si uscata. Se curata de murdarie cu o carpa curata umezita in solutie de apa cu detergent 1-2%. Nu se spala in masina de spalat, nu se calca, nu se curata cu abur, nu se curata chimic sau cu solventi organici.

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ.

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.

Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani!

Cod produs: YL047 / 33072

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MWUzY