Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Ghiozdane » Ghiozdan troler 44,5cm, GH4610 Daco


        

Ghiozdan troler 44,5cm, GH4610 Daco

Nou


0x

 

Numar produs: 8911
Preţul nostru:
195,00 RON

în coş:
  buc  

Ghiozdan scolar troler 44,5cm, GH4610 Daco

Ghiozdanul scolar tip troler DACO este un accesoriu foarte util pentru elevi, fiind conceput special pentru a transporta cu usurinta si confort toate cele necesare la scoala.

 

Cu un design modern si atractiv, ghiozdanul este fabricat astfel incat sa reziste la uzura si sa ofere protectie pentru obiectele personale. Este prevazut cu un compartiment principal incapator, astfel incat sa poti depozita toate cartile, caietele si alte obiecte scolare de care ai nevoie.

 

De asemenea, ghiozdanul dispune de trei buzunare suplimentare, care permit organizarea eficienta a accesoriilor mai mici, precum telefonul mobil, cheile, portofelul sau penarul, dar si de doua buzunare laterale sunt ideale pentru depozitarea sticlelor de apa.

 

Designul cu roti face ca ghiozdanul sa fie foarte practic si usor de transportat, astfel incat sa nu obosesti in timpul calatoriilor mai lungi. Acest ghiozdan troler ofera suficient spatiu pentru toate lucrurile tale, fiind in acelasi timp destul de mic si usor pentru a nu te incomoda in timpul utilizarii.

 

Caracteristici produs:

 

    Dimensiune: 44.5 x 31.5 x 15 cm

    Culoare: Gri

    Material: Poliester

    Inchidere: Fermoar

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NTdkY