Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Markere » Marker Schneider OHP 0,4-0,7-1 mm


        

Marker Schneider OHP 0,4-0,7-1 mm

 

Numar produs: 189
Preţul nostru fără TVA : 5,00 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
5,95 RON

în coş:
  buc  

Corp din plastic;

Varf: 0,4/0,7/1 mm;

Cerneala rezistenta la apa;

Culori/set: negru, rosu, albastru, verde

Se pot face insemnari pe diferite suprafete: sticla, plastic, metal, folie, portelan, ceramica.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

OTUyMTY