Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici
Ok

Introducere » Panouri » Panou afisaj pluta Optima rama aluminiu 90x120 cm


        

Panou afisaj pluta Optima rama aluminiu 90x120 cm

 

Numar produs: 256
Preţul nostru:
220,00 RON

în coş:
  buc  

Suprafata din pluta naturala fina presata. Rama din aluminiu. Tavita pentru aluminiu. Tavita pentru accesorii inclusa. Se folosesc poineze cu maner. Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

ZWY5Yz