Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici
Ok

Introducere » Penare » Penar 2 fermoare neechipat DACO PE235


        

Penar 2 fermoare neechipat DACO PE235

Nou

 

Preţul nostru:
28,00 RON

în coş:
  buc  

Penar neechipat ideal pentru scoala, prevazut cu spatii destinate instrumentelor de scris si accesoriilor tale preferate, decorat cu motive inspirationale si originale.

Este prevazut cu 2 fermoare, care iti ofera un plus de spatiu pentru acesoriile de care nu te poti desparti.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

M2NhZ