Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici
Ok

Introducere » Pictura » Pensula set 15 cu paleta, DACO


        

Pensula set 15 cu paleta, DACO

 

Preţul nostru:
16,50 RON

în coş:
  buc  

Pensula set 15 cu paleta, DACO, PN15

Va recomandam acest produs, special creat pentru vopsirea mai multor suprafete de pictură. Acestea au forme diferite si mai mult de atat vin insotite de o paleta pentru a putea amesteca culorile dorite.

Caracteristici produs:

  • 3 pensule din par de porc cu varf drept: 1/2, 4, 8
  • 3 pensule din par de porc cu varf rotund: 1, 3, 5
  • 3 pensule din par de ponei cu varf drept: 1/2, 1/4, 4
  • 6 pensule din apr de ponei cu varf rotund: 1, 2, 3, 4, 5, 2
  • Maner din lemn
  • Paleta din plastic pentru amestecat culorile

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MWJlYTV