Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Jocuri de societate » Puzzle 35 piese Degetica


        

Puzzle 35 piese Degetica

 

Preţul nostru fără TVA : 9,24 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
11,00 RON

în coş:
  buc  

Puzzle-ul contine 35 de piese mari de calitate superioara.

Combina piesele si descopera personaje indragite ale povestilor.

Dimensiunea piesei este ideala pentru copii cu varsta  peste  4 ani.

Suprafata puzzle-ului  dupa ce este finalizat : 21 x 30 cm.

Grosime puzzle 1,5 mm.  

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

NTNhYzZ