Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Markere » Rezerva marker tabla, negru DACO


        

Rezerva marker tabla, negru DACO


0x

 

Preţul nostru:
2,00 RON

în coş:
  buc  

Descriere produs:

Cu rezervele DACO pentru markerele reincarcabile poti utiliza in continuare tabla magnetica de la scoala, birou sau acasa si prelungi viata markerelor tale magnetice reincarcabile DACO!

Caracteristici produs:

  • rezerva 3 ml
  • culori vii, puternice

Utilizare:

  • se sterge dupa ce se usuca cu burete magnetic
  • de pe piele se curata cu apa si sapun

Foloseste rezervele pentru markerele de tabla magnetica reincarcabile DACO si protejeaza mediul inconjurator!

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

MjUzY