Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Stilouri » Set stilou caligrafic My Pen Style Bleu


        

Set stilou caligrafic My Pen Style Bleu

Nou

 

Preţul nostru fără TVA : 52,10 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
62,00 RON

în coş:
  buc  
  • Herlitz, My.Pen Style
  • plastic, metal
  • pix caligrafic cu 3 zone grip
  • peniță 0,9mm,1,4mm,1,9mm
  • cu grip ergonomic, pt stângaci
  • și dreptaci, 4 patroane incluse

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YTAyODN