Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici http://www.eshop-rapid.ro/papetarie/show-free.htm?fid=16

Introducere » Literatura scolara » WATER & AIR


        

WATER & AIR

 

Preţul nostru fără TVA : 37,82 RON
Preţul nostru cu TVA (19 %):
45,00 RON

în coş:
  buc  


De când a început să crească nivelul mării, oamenii trăiesc în cupolele din adâncurile apelor sau din aer. Până la optsprezece ani, Kenzie nu a văzut niciodată soarele, iar viața ei în Colonia Apelor este supusă unor norme stricte. În cele din urmă, Kenzie decide să fugă într-o Colonie a Aerului pentru a-și construi o existență nouă. Însă acolo se trezește suspecta principală într-o serie de crime bizare și doar Callum, tânărul cu zâmbetul misterios, rămâne alături de ea. Pericolele nu-i pândesc doar pe ei, ci amenință soarta întregii Colonii.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Politica de confidențialitate
Baza legală pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal o constituie consimțământul dvs. acordat Controlorului de date în sensul articolului 6 (1) (a) din Regulamentul (CE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE. Scopul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal constă în trimiterea către dvs. a documentelor fiscale pentru închirierea sistemului, a comunicărilor comerciale și alte activități de marketing efectuate de controlorul de date.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

Mjk2YTJ