Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Manuale » În lumea cifrelor - Auxiliar pentru domeniul "Științe-activități matematice"


        

În lumea cifrelor - Auxiliar pentru domeniul "Științe-activități matematice"


0x

 

Preţul nostru:
12,00 RON
  • Producător / Editura: Arves Junior
  • Autor: Breben Silvia, Gongea Elena, Mitrulescu Veronica
  • Anul Publicarii: 2014
  • Numar de Pagini: 72
  • Format: A4
  • ISBN: 9786065185012
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Implementarea caietului “În lumea cifrelor” la vârsta de 5-6 ani, în grădiniță sau acasă, este de inițiere în tainele matematicii ilustrate și asigură înțelegerea unor “modele vizuale ale realității”. Interior policromie.

Caietul este conceput pe baza obiectivelor curriculumului preșcolar Domeniul Știinte-activități matematice, este structurat pe conținuturi și urmărește fixarea unor concepte matematice specifice vârstei: formare de grupe după diferite criterii, numerele naturale (predare, compunere- descompunere, adunare și scădere, rezolvare și compunere de probleme) seriere, unități de măsură, elemente de geometrie.

Caietul vine în sprijinul consolidării, sistematizării și evaluării noțiunilor matematice predate în grădiniță.

Rezolvarea fișelor stimulează aplicarea informațiilor însușite în situații noi, rezultatele fiind raportate la nevoile individuale ale fiecărui copil.

Se exersează competențele evolutive printr-o gamă largă de procedee: identifică, încercuiește, taie, subliniază, unește, analizează, completează, compară, descrie, desenează, rezolvă, compune.

Parcurgând conținuturile acestui caiet copiii vor îndrăgi matematica, o vor considera o joacă plăcută, interesantă, joacă ce va structura gândirea copiilor spre înțelegerea noilor experiențe matematice.

Acest caiet de matematică este conform curriculum-ului pentru  învățământul preșcolar în vigoare, elaborat de Ministerul Educației și Cercetării  Științifice.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OWI3N2Z