Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Manuale » În lumea literelor - Auxiliar pentru domeniul "Limbă și comunicare"


        

În lumea literelor - Auxiliar pentru domeniul "Limbă și comunicare"


0x

 

Preţul nostru:
12,00 RON

în coş:
  buc  

"În lumea literelor"  este un auxiliar de educarea limbajului pentru 5-6 ani, interior policromie. Copilul învață literele, discriminarea propoziției, învață să formuleze propoziții enunțiative, interogative și exclamative, se familiarizează cu numărul și genul substantivelor, exersează acordul între părțile de propoziție, identifică părțile de propozițe subiectul și predicatul, face cunoștiință cu pronumele demonstrativ, își activează vocabularul, exersează semnele grafice și colorează exersându-și sensibilitatea artistică. 

    Prezența mascotei Prichindel dă motivație intrinsecă implicării active și efective a copilului în realizarea sarcinilor. Sarcinile formulate deja, sunt prezentate de mascotă. ea ghidează copilul, îl încurajează, apreciază eforturile lui și îl îndeamnă să continue, stimulează interesul copiilor pentru munca intelectuală. Copilul se simte protejat de un prieten imaginar și obține rezultate foarte bune ce sunt răsplătite cu o "Diplomă de excelență" pentru rezultate deosebite la educarea limbajului - comunicarea orală și scrisă.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MjNhNTNmY