Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Album Craiova de ieri 1927-1947 volumul 2


        

Album Craiova de ieri 1927-1947 volumul 2

Nou


0x

 

Numar produs: 22211
Preţul nostru:
175,00 RON

în coş:
  buc  

Craiova de ieri 1927-1947 volumul 2 - Album bilingv imagini si informatii inedite.

Craiova de ieri volumul 2, produs de înaltă ţinută, in policromie, format 24x32 cm, realizat pe carton dublu cretat mat, cu supracopertă.

Seria Craiova de ieri este continuată cu un al doilea volum în care se regăsesc toate cartierele oraşului, imaginile fiind din aceeaşi perioadă, 1927-1947.

Un demers inedit îndreptat spre cunoaşterea trecutului Capitalei Băniei, o încercare de aducere la cunoştinţa publicului larg a realităţilor Craiovei prezentând atât clădiri, străzi sau locuri publice cât şi o oglindă a societăţii din perioada respectivă, acest proiect este o şansă unică de redare către comunitate a unui patrimoniu de imagine, recuperat cu greu din toate colţurile lumii.

Majoritatea imaginilor folosite şi la realizarea volumului 2 provin din colecţii private din Germania, Austria, Franţa, Statele Unite ale Americii, Italia, Elveţia.

Albumul se gaseste in #LibrariileCornulAbundentei din Sarari si SUCPI, precum și pe www.cab.ro
De asemenea, in municipiul Craiova, albumul se poate livra la sediul/domiciliul dumneavoastra fara taxa de curier.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YzgxMG