Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Literatura scolara » CIFRUL DE STICLĂ


        

CIFRUL DE STICLĂ


0x

 

Preţul nostru:
39,00 RON

în coş:
  buc  
Până acum, ea nu a văzut lumea decât prin intermediul hărţilor.
Habar nu avea ce pericole ascund ele.
Este anul 1891. În urmă cu aproape un secol, Marea Scindare a azvârlit toate continentele în perioade de timp diferite, de la preistorie până la viitorul îndepărtat. În această lume nouă, crearea hărţilor a devenit una dintre artele frumoase – un amestec de ştiinţă şi magie.
Sophia Tims provine dintr-o familie de exploratori şi cartologi. Cu opt ani în urmă, părinţii ei au plecat într-o misiune urgentă, din care nu s-au mai întors. Acum locuieşte cu genialul ei unchi Shadrack, cel mai de seamă cartolog din Boston, care o învaţă tot ce ştie.
Apoi, Shadrack este răpit. Sophia este nevoită să plece în căutarea lui, cu ajutorul lui Theo, un refugiat din Vest. Nu are idee că şi vieţile lor sunt în pericol, la fel ca viaţa unchiului ei. În timpul călătoriei, Sophia trebuie să păzească cel mai important artefact din colecţia unchiului ei — o hartă care dezvăluie cea mai valoroasă comoară din lume. 

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

NmU4YWY5Y