Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Jucarii » Joc Copacul Fermecat


        

Joc Copacul Fermecat

Nou


0x

 

Preţul nostru:
62,00 RON

în coş:
  buc  

Copacul fermecat este un joc deosebit despre diferite specii de animale, plante și despre protecția resurselor planetei. Jocul conține ilustrații drăguțe și multe informații practice despre mijloacele de protecție ale mediului înconjurător. Ocrotiți resursele Pământului, astfel copacul fermecat va prinde viață și natura se va renaște! Vă așteaptă multe întrebări, provocări și activități fascinante. Cum puteți evita poluarea naturii? Prin consum scăzut de apă, reciclare, plantare de copaci, adunare de gunoi, consum scăzut de energie electrică. Activitățile acestea le găsiți pe jetoanele de joc. Completați cărțile voastre de joc cu jetoanele potrivite. Salvați animalele amenințate cu dispariția!

Copacul fermecat vă învață cum să fiți responsabili față de Terra, prin dobândirea de cunoștințe importante despre natură. Jocul dezvoltă cultura generală, comportamentul ecologic și spiritul de observație. Copacul fermecat are 2 variante de joc. Puteți juca și în echipă: răspundeți la întrebări, întoarceți planșele și bucurați-vă de înflorirea naturii! Conținut: 55 cărți de joc cu întrebări, 32 cărți de joc cu animale, 16 planșe cu copacul fermecat, 120 jetoane, 1 zar, regulament de joc. Recomandat copiilor mai mari de 8 ani, pentru 2-4 jucători.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YTMwYTA