Acest website foloseste cookie-uri (atat proprii cat si de la terti) pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. Detalii despre cookie-uri gasiti aici

Introducere » Enciclopedii » Marea Unire 1918 - ROMÂNIA MARE -Acte si Documente


        

Marea Unire 1918 - ROMÂNIA MARE -Acte si Documente

Nou


0x

 

Preţul nostru:
275,00 RON

în coş:
  buc  

MAREA UNIRE 1918 ROMANIA MARE

ACTE SI DOCUMENTE

Autor: Prof. Univ. Dr.VASILE PUSCAS,

reputat istoric al fenomenelor romanesti si europene din sec. al XX-lea.


Lucrarea realizata de editura STUDIA, contine ample referinte cu privire la acest eveniment epocal, documente, fotografii si relatari prilejuite de unirea Basarabiei, Bucovinei si Transilvaniei cu Romania, la 1 Decembrie 1918, intr-un stat national, unitar si independent.


Volumul MAREA UNIRE 1918 ROMANIA MARE - Acte si Documente este cartea de capatai a tuturor romanilor - CARTEA IDENTITATII NATIONALE, de care orice persoana care nutreste sentimentul national oriunde s-ar afla nu se poate priva.

Aceasta realizare unica in cei 100 de ani care s-au scurs, este un obiect nu doar istoric si artistic deopotriva ci si o „biblie” a tuturor celor care se simt legati de trecut, de prezent si de viitor, prin care copii nostri trebuie sa cunoasca adevarul istoric, fapt pentru care este recomandat sa beneficieze in special scolile si bibliotecile din toata Romania.

Ea este o parte indestructibila a insusi acestui pamant romanesc care a dat viata poporului roman si alaturi de care bate in inima fiecarui roman.

Se stie de la inaintasii nostri ca „existenta unui popor nu se discuta, ci se afirma” - si aceasta se face prin cultura si prin vehiculul ei - limba nationala.

Rezumatul acestei lucrari emblematice pentru Romania este tradus in limbile: engleza, franceza, germana si italiana.

Format A4 - extins 24 x 32 cm, 304 pagini, cusuta si legata, hartie speciala culoare galbuie, 150 gr., 360 fotografii color si alb negru, calc color 180 gr. semn de carte tricolor, coperta cartonata, text aur, cutie personalizata, carton color 350 gr, stantata, plastifiata mat si folio aur.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZDVkZmM